Zľava!

BIO Bezlepková zmes na mramorový koláč 415g Bauckhof

4,60  4,14 

Na sklade

Katalógové číslo: 0805 Kategórie: , , , , Product ID: 7119

Popis

BIO Bezlepková zmes na mramorový koláč 415g Bauckhof

Veľmi ľahká a rýchla príprava bezlepkových koláčov alebo muffinov. Pripravte si klasický mramorový koláč, bábovku alebo použite vlastnú fantáziu a vytvorte koláč s ovocím, pridajte oriešky, hrozienka, kúsky čokolády alebo si pripravte muffiny. Môžete si pripraviť i vegánsku verziu koláča.

Balenie obsahuje 400 g základnej zmesi na koláč a 15 g kakaového prášku. 

Bez použitia geneticky modifikovaných organizmov alebo geneticky modifikovaných surovín, bez použitia konzervačných látok a prísad.

ZÁKLADNÁ PRÍPRAVA NA KOLÁČ S MLIEKOM A VAJÍČKAMI:

Ingrediencie: 4 vajíčka, 180 masla a teplej vody.

Predhrejte rúru na 180°C spodný a horný ohrev.

Vložte obsah väčšieho balenia do misky, pridajte vajíčka, 180 g roztopeného masla spolu so 4 PL vody.

Na vypracovanie hladkého cesta použite ručný mixér.

Na vymastený plech vylejte polovicu cesta.

V samostatnej miske jemne premiešajte obsah menšieho balenia (kakaový prášok) s 3 lyžicami horúcej vody a zmiešajte so zvyšným cestom.

Vylejte tmavé cesto na plech. Následne vidličkou pretiahnite vrstvy cesta a vytvorte mramorový vzor.

Pečte približne 55 minút.

Po upečení nechajte 15 minút vychladnúť a až potom koláč vyberte z formy.

Zloženie: Kukuričný škrob*, surový trstinový cukor*, ryžová múka*, kypriaci prášok (hydrogénuhličitan sodný, okysľujúci prostriedok: vínan monodraselný; kukuričný škrob*), zahusťovadlo: múka zo svätojánskeho chleba*, pšenová celozrnná múka*, morská soľ, vanilkový prášok*.

z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Nutričné hodnoty na 100g:

energia 1539 kJ / 363 kcal

tuky 0,6 g – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g

sacharidy 85 g – z toho cukor 40 g

vláknina 3,3 g

bielkoviny 2,0 g

soľ 0,86 g

Skladujte v suchu a chlade.

Krajina pôvodu: Nemecko

 

 

Chcete byť informovaný/á o naskladnení produktu? Keď bude produkt na sklade, budeme vás informovať. Nižšie prosím zanechajte svoju platnú e-mailovú adresu.