Zľava!

BIO Bezlepková zmes na cheesecake 485g Bauckhof

3,90  3,51 

Na sklade

Katalógové číslo: 0789 Kategórie: , , , , Product ID: 7138

Popis

BIO Bezlepková zmes na cheesecake 485g Bauckhof

Prirodzene bezlepková zmes na prípravu cheesecake so základom s chrumkavými ovsenými vločkami. Koláč môžete pripraviť aj bez vajec, mlieka a masla.

Pripravte si bezlepkový tvarohový koláč, klasický cheesecake alebo s rôznymi variáciami, napríklad s ovocnou polevou, čokoládou, mandľami, hrozienkami, kokosom, vanilkou alebo citrónom.

Rýchla príprava len 10 minút, čas pečenia 50 – 60 minút.

Bez použitia geneticky modifikovaných organizmov alebo geneticky modifikovaných surovín, bez použitia konzervačných látok a prísad. Obsahuje len kvalitné bezlepkové suroviny z ekologického poľnohospodárstva.

Postup základnej prípravy:

Ingrediencie: 125 g masla, 4 vajíčka, 750 g tvarohu, šťava z 1/2 citrónu.  Ingrediencie na vegan cheescake: 125 g  margarínu, 750 g sójového tvarohu alebo jogurtu, šťava z 1/2 citrónu.

Korpus: Maslo alebo margarín zmiešajte so základnou zmesou. Nechajte krátko postáť. Hmotu rovnomerne a pevne utlačte do nevymazanej formy na pečenie (priemer cca 24 cm). Vyhnite po stranách asi 2 cm.

Plnka: Zmiešajte vajcia, tvaroh a citrónovú šťavu. Na prípravu bez vajec a mlieka jednoducho premiešajte sójový jogurt a citrónovú šťavu. Plnku rovnomerne rozložte na korpus.

Pečte v predhriatej rúre na cca 200°C horný a spodný ohrev cca 50 -60 minút na spodnej mriežke.

Zloženie: bezlepkové ovsené celozrnné vločky * bez lepku 47%, surový trstinový cukor *, kukuričný škrob *, škorica *.

*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Nutričné hodnoty na 100g: energia 1617 kJ / 382 kcal

tuky 3,1 g – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g

sacharidy 80 g – z toho cukry 46 g

vláknina 4,6 g

bielkoviny 6,2 g

soľ <0,01 g

Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Výrobca: Bauckhof

Krajina pôvodu: Nemecko

Chcete byť informovaný/á o naskladnení produktu? Keď bude produkt na sklade, budeme vás informovať. Nižšie prosím zanechajte svoju platnú e-mailovú adresu.