Bezlepková zmes na jablkový koláč BIO 500g Bauckhof

3,80 

Na sklade

Popis

Bezlepková zmes na jablkový koláč BIO 500g Bauckhof

Rýchly jablkový koláč je nedeľný babičkin koláč ako zmes na pečenie a nemal by chýbať ako vynikajúci dezert po dobrom rodinnom obede.

V každom balení nájdete dve vrecká, ktorá vám vystačí na 2 tortové formy alebo na 1 veľký plech. Klasická príprava je výborná s maslom a vajíčkom. Samozrejme, koláč sa dá upiecť aj vo vegánskej verzii. Pridajte tri či štyri jabĺčka a vynikajúci koláč máte upečený raz-dva..

Príprava: 10-15 minút, doba pečenia: 45 minút

Príprava s maslom a vajcom:
Do tortovej formy: 1 vrecko na pečenie (250 g), 3 vajcia, 125 g mäkkého masla, asi 500 g (olúpaných) jabĺk nakrájaných na štvrtiny.
Na plech: 2 vrecká zmesi na pečenie (500 g), 6 vajec, 250 g mäkkého masla, asi 1 kg (olúpaných) jabĺk nakrájaných na štvrtiny.
Na prípravu si ošúpte jablká a nakrájajte ich na štvrtiny, vymastite formu (25 cm) alebo plech na pečenie a predhrejte rúru.
Zmes na pečenie zmiešajte s prísadami v miske ručným mixérom na krémovú hmotu. Cesto dajte do vymastenej tortovej formy alebo na vymastený plech.
Potom rovnomerne rozdeľte jablká na povrch cesta, pozdĺžne rozkrojte.
Koláč pečieme vo vyhriatej rúre na strednej priečke na 180 ° C (horný a spodný ohrev) asi 45 minút.

Vegánska verzia:
Do tortovej formy: 1 vrecko na pečenie (250 g), 50 g margarínu, 100 g sójového jogurtu, 500 g (olúpaných) jabĺk nakrájaných na štvrtiny.
Na plechový koláč: 2 vrecká zmesi na pečenie (500 g), 100 g margarínu, 200 g sójového jogurtu, 1 kg (olúpaných) jabĺk nakrájaných na štvrtiny.
Na prípravu si ošúpte jablká a nakrájajte ich na štvrtiny, vymastite formu (25 cm) alebo plech na pečenie a predhrejte rúru.
Zmes na pečenie zmiešajte s prísadami v miske ručným mixérom na krémovú hmotu. Cesto dajte do vymastenej tortovej formy alebo na vymastený plech.
Potom rovnomerne rozdeľte jablkové štvrtiny na povrch cesta, pozdĺžne rozkrojte.
Koláč pečieme vo vyhriatej rúre na strednej priečke na 180 ° C (horný a spodný ohrev) asi 45 minút.

Zloženie:
Ryžová múka *, surový cukor *, tapiokový škrob *, prášok do pečiva * (kypriaci prostriedok: hydrogenuhličitan sodný, okysľovadlo: vínan draselný, kukuričný škrob *), vanilka *, morská soľ
* Z kontrolovaného organického pestovania.

Obsah: 500g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Bezlepková zmes na jablkový koláč BIO 500g Bauckhof”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Chcete byť informovaný/á o naskladnení produktu? Keď bude produkt na sklade, budeme vás informovať. Nižšie prosím zanechajte svoju platnú e-mailovú adresu.